Новини мереж ЄС

  Понеділок, 07 Травня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
4 квітня у рамках реалізації Проекту євроклубу «Толерантність єднає європейців» був проведених тренінг «Стоп булінг: попередження жорстокості та насильства серед підлітків».
  Субота, 05 Травня 2018 Тарнавський Омелян Романович Євроклуб імені Жана Моне Чернівці Євроклуби
Євроклуб ім. Жана Моне ЧНУ ім. Юрія Федьковича в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні" проводив тренінги про ЄС для старшокласників
  Субота, 05 Травня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Члени євроклубу "Сучасник"(м.Камянське) долучилися до проекту "Автостопом по Європі", який започаткували в міському пункті європейської інформації
  Субота, 05 Травня 2018 Кулик Анастасія Іванівна Інформаційний центр Європейського Союзу при Херсонському державному університеті Херсон ІЦ ЄС
Інформаційний центр ЄС запрошує на «День кар’єри» у місті Херсон від Представництва Європейського Союзу в Україні, що відбудеться 17 травня 2018 р., з 12.00 до 17.00 у Херсонському державному університеті (головний корпус ХДУ, хол на 1-му поверсі приміщення університету, вул. Університетська, 27). Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.
  Субота, 05 Травня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Незвичайне засідання євроклубу "EuroMix". В рамках проекту пізнаємо Україну та Європу через позитив та з метою підготовки до Дня Європи була проведена гра "Європа. Запитання та відповіді".
  П'ятниця, 04 Травня 2018 Гринкевич Тетяна Романівна Євроклуб "LIFE" м.Самбір Євроклуби
День Землі для учнів 9А класу був не лише сонячним, веселим, це був день, коли вони попрацювали для себе, навколишнього середовища і громади міста. На завершення, хлопці обгородили дерева бузку, підв'язали тендітні деревця. Усі чекають продовження!
  П'ятниця, 04 Травня 2018 admin Team Europe Україна Team Europe
14 травня 2018 року за підтримки Представництва ЄС в Україні та Харківської обласної державної адміністрації відбудеться Перший онлайн марафон «ФОРУМ ОСВІТНІХ МОЖЛИВОСТЕЙ». Форум об’єднає головні програми у сфері освіти та науки, які реалізуються за підтримки Європейського союзу та країн Європи.
  П'ятниця, 04 Травня 2018 admin Team Europe Україна Team Europe
В п’ятницю, 11 травня 2018 р., в Миколаєві відбудеться відкрита дискусія та презентація «Європейські освітні програми та програми академічного обміну», в рамках ініціативи Team Europe Представництва Європейського Союзу в Україні .
  Четвер, 03 Травня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб "Європейська єдність" Кам`янської гімназії № 39 за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні починає Проект під назвою"Толерантність єднає європейців"
  Четвер, 03 Травня 2018 Димінська Олена Юріївна Інформаційний центр ЄС у місті Хмельницький Хмельницький ІЦ ЄС
Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», що відбудеться 18 травня 2018 р. з 10.00 до 16.00 у Хмельницькому університеті управління та права (вул. Проскурівська, 57, юридичний факультет ХУУП, актова зала)
  Четвер, 03 Травня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Старт проекту "Пізнаємо Європу та Україну через позитив" євроклубу "EuroMix" - проект реалізовується за підтримки Представництва ЄС в Україні. Вже створена команда проекту, зроблена інформаційна кампанія та створений плакат проекту.
  Середа, 02 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Відвідування Gualapack Ukraine (завод по виготовленню упаковки для продуктів дитячого харчування у м. Суми)в рамках реалізації проекту “Європейський слід в наших містах”.
  Середа, 02 Травня 2018 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Отримання карти Європейського Союзу за участь в евровікторині
  Середа, 02 Травня 2018 Струбицька Ольга Володимирівна Єврохаб "Єврозоря" Луцької ЗОШ №25 Луцьк Євроклуби
Від нашої ідеї та ініціативи при ваговій підтримці Представництва ЄС до реалізації проекту - шлях не простий, але захоплюючий!
  Вівторок, 01 Травня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Пропаганда екологічного стилю життя з дитячих років - один із напрямків діяльності шкільного євроклубу "Сучасник"(м.Камянського).Саме тому євроклубівці запропонували безліч цікавих активностей до Міжнародного дня Землі та в рамках екологічного тижня.
  Понеділок, 30 Квітня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Нещодавно представники євроклубу “ЄвроStar” КУ ССШ № 29 м. Суми взяли активну участь у щорічній всеукраїнський онлайн-вікторині на тему Європи та Євросоюзу.
  Понеділок, 30 Квітня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Участь у проекті “Європейський слід в наших містах”
  Неділя, 29 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
27 квітня в нашій гімназії з ініціативи активістів євроклубу "Європейська єдність" відбулася Перша TED - конференція на тему «Галерея видатних особистостей України».
  Неділя, 29 Квітня 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
28 квітня у багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день безпеки праці. Ця дата внесена у календарі з метою забезпечення належної організації праці, дотримання безпеки праці. У ЗЗСО І-ІІІ ст.с. Піддубці Волинської області з цієї нагоди був організований і проведений Тиждень безпеки життєдіяльності.
  П'ятниця, 27 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євровікторина – це наймасштабніша Всеукраїнська вікторина на тему Євросоюзу. Євроклуб Кам`янської гімназії № 39 визнаний найактивнішим в Євровікторині-2018. Вся гімназійна громада долучилася до участі у цьому інтелектуальному конкурсі від Євроквіз.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.